|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
![]() Adım: Soner MemLeket: MerSin/SilifKe ![]() Yaşım: 23.. Yawas Yawas YasLanıyorum ![]() MesLegim: Pvc Mobilya Çelik Kapı SistemLeri İmalathanesi Çalıstırmaktayım.. ama YanLıs anLasılma Olmasın ßenim deqil İlgi alanLarı: İrc Script Uzmanı.. Coder. ßy CilqinTurk wepmasterLi qede HevesLenmıstım ßiraz Ugrastım ama allah UgrasanLara Sabır Versin php html asp ßunLar ßizi ßozuyo ![]() Tuttugum Takım: Tabiki avrupa Fatihi GalataSaray...! Sewdigim YemekLer: Bamya Hariç Gerisi Fark Yapmıyo ![]() Sewdiqim SanatçıLar: Saqopa Kajmer.. ![]() Kolera ![]() Ne Orhan Ne Ferdi Sen SöyLe ßaßa MüsLüm Nereden Sewdim o Zalimi ![]() ![]() Sewdiqim YabanCı FilmLer: Ramßo SeriSi ![]() Ceki Chan'in Tum FilmLerini Sewerim.. Adam Maymun Gibi ![]() ![]() ![]() Van Helsing ![]() Cennetin KrallıGı.. ![]() KaranLıkLar Ülkesi ![]() Walla Daha Çok Severek İzledigim filmLer Var ama ßuraya Sıgmaz Onun iÇin ŞimdiLik ßu Kadar YeterLi ![]() Sewdigim YerLi Filmler: Kurtlar Vadisi Irak.. ![]() Hababam Sınıfı Serisi ![]() Recep ivedik ![]() ![]() İlk aşk ![]() Babam Ve Oglum: ![]() Beyaz melek: ![]() ŞimdiLik ßuKadar akLıma Gelio Daha Varda Unuttum ![]() __________________________ Vee Karsınızda ![]() ![]() Konu CilqinTurk tarafından (13-12-2008 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#10 | |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
Ördekçik
O kadar dusundum ne yazsam suraya yorum olarak diye ... Neyi yazacagimi bilmedigim icin degil hangi birisini yazsam acaba diye ... Çunki sende biliyorsunki bizim yasadiklarimiz ne 1 gune siyar ne 100 gune Daha safak saydigim gunleri unutmam be .. !! ![]() Buraya muslum babacik falan fistan yazmisin ama Kiraç delisisin sen .. Ask mesk derken muslumcu oldun sende Arabeskciiiiii ![]() Alçak kofte az çektirmedin bana '' hiz manyagi nolacak '' Seninle her konuda anlasiriz ( Nerdeyse ) - Bir kiz konusunda - Bide renk konusunda Pis galatasarayli nolacak ! çok çektim senden çekmekteyimde .. Ama seven cekermis bizde seni seviyoruz Senin gibi dost sirdas bulmak kolay mi bu zamanda .. Asla degil ,,, Ama sansliyimki senin gibi uyuz bir Ördek cikti karsima Pardon senide çok etiketliyorum su Ördekcik kelimesiyle ama napiyim ellimde degil tabi sen civciv derken iyi .. Neyse ben cok uzattim biraz kisa keselim .. *Aleminde bilgisi olsun senin uzeni bende guzel bir sekilde uzerim ![]() | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: cilqinturk |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|