|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 10
|
Merhaba,
Şimdi sizlere CeVDeToR Ak47 v1 Aim CFG sürümünün kurulumundan bahsedeceğim.Kısadaca şöyle açıklayalım. Adım 1 - ) Öncelikle indirdiğimiz cfg'i kopyalıyoruz. Daha sonra her zamanki gibi HL/CStrike içine atıyoruz. Adım 2 - ) CFG'imizi içeriye attıkdan sonra, consol'a girip, exec Ak47 v1.cfg yazıyoruz. Veyahut adını a yapabiliriz. Adım 3 -) Adını a yaptığımız cfg'i consolda, exec a.cfg olarak da çalıştırabiliriz. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ve Birkaç özellik diyebilirim. Forumda geziyorum da, gerekiz drawadan özellikler sayılıyor. Bizde birkaç özellik sayalım (: Artık ne kadar inanırsınız. - Gerekli BÜTÜN ayarlar yapılmıştır. Gereken tek şey "siz" (: İyi oyunlar diliyorum arkadaşlar. by CeVDeToR < İçerikden bir kaç alıntı kod alınmıştır. > Yeni ayarlardan pek anlamıyordum, sağolsun arkadaşlarım biraz yardımcı oldular (: CFG'i indirmek için tıklayınız Rar Şifresi: CeVDeToR ( Büyük küçük uyumuna dikkat ediniz ) CFG kurulumu videosu için tıklayınız. | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: aim, ak47, cevdetor, cfg, sxe |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|