|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2011
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 10
|
Minik kuşum, yersiz ve zamansız kaprislerime katlandığın için,dükkanın önünde beslediğim 8 kedi ve 12 köpeğe kızmadığın için,eve hamster almak istediğimde arkadaşını arayıp sipariş verdiğin için,''beni bi hamster la kandıramazsın ben bir de tavşan isterim'' dediğimde ona da ses etmeyip kutunun içinde minik prensesimizi getirdigin içün,
Dükkanda ben ''speedy gonzales(hamster) ve Prenses'i çok özlüyorum'' dediğimde dükkana da balışımız nemo ve kaplumbagalarımız mikelanjelo ve leonardo'yu aldığın içün ![]() ''Aşkım Prenses arkadaş istiyor'' dediğimde Prens'i getirdiğin içün(Ayrıca şimdi yavrular olacağı için de kızmadığın içün ),menderekte bulduğumuz yaralı köpişi veterinere götürürken arabada köpişin en sevdiğin kazağına çişini yapmasına rağmen kızmadığın içün Yan komşularımız tatile giderken kedilerini bize aldığımda gözün seyirmesine rağmen kızmadığın içün seni çok seviyorum kocişim.Ayrıca kocişim eve gelirkende 3kilo tavşan maması getir prenses'in maması bitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Ya beyler ne yapıyorsunuz ama!? Hunga Munga Apla bize böyle söylendi Suç sendeymiş bizde değil HoHoHoHoHo
Konu Menekse tarafından (24-02-2011 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | ||
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2011
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 10
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ya beyler ne yapıyorsunuz ama!? Hunga Munga Apla bize böyle söylendi Suç sendeymiş bizde değil HoHoHoHoHo
| ||
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: canim, kocacigim, seni, seviyorumm |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|