|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
Cєνнєя daha okula başlyalı 1 hafta olduğunda okuldan sıkıldı
okuldan arkadaşları ağlayan Cєνнєя ' yatıştırmak için uğraşıyordu ![]() Cєνнєя daha sonra sınıf arkadaşı olan Jumanji ile baya bi kaynaştı ve onun sayesinde okula 2 3 günde birde olsa gidiyordu daha sonra Cєνнєя okulda tuvalet olmadığını öğrendi ve eylem yapmaya başladı ![]() Cєνнєя sayesinde artık okulda tuvalaet vardı ve öğretmenleride çok sevinmişti böylelikle 1. sınıfı sağ salim bitiren Cєνнєя okulun bitmesiyle tahtaya şunu yazdı tatilini havuzda geçiren Cєνнєя çok mutluydu ![]() Cєνнєя 8. sınıfa kadar hep yaramazlık yaptı ve tüm erkeklere 7 yıl boyunca işkenceler yaptı bakın. . . ![]() ![]() sonunda dayanamıyıp Jumanji de hastanelik etti ![]() ![]() ![]() kendine bir çete kuran Cєνнєя artık daha da güçlüydü ama gitikçeye belaya bulaşıyodu... ![]() artık halk isyan çıkarttı bu işe bi son vermek lazım dedi ![]() ![]() ![]() son bir işi kalmıştı oda || ~Ratibe~ || yi öldürmek bunuda taksim meydanında yapıcaktı ve yaptıda artık || ~Ratibe~ || de ölmüştü Cєνнєяgayet soğuk kanlıydı ve evine saklanmıştı bu kızı birinin yok etmesi lazım dı tek kişi vardı oda Arslan Bey oda şu sıralar hapishaneydi ona haber salan ByZaLiM18! , Arslan Bey'i hapishaneden kaçıracaktı... ![]() demirleri kırıp kaçan Arslan Bey yanında bulunan Tarihcigenc 'i de kaçırıyor... ![]() Cєνнєя ' in son görüntğleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Cєνнєя artık ölmüştür : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi Konu Dr.ByZaLiM18! tarafından (10-08-2010 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#3 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
sensin
![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#5 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
son resim de sensin sonun fatih abinin eseri haha8gdsahaha8gdsa
![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
helal fatih abi beee hahahahahah sana ölümmmm haha8gdsahaha8gdsa 1 saat uğraştım resimleri toplamak için ama değdi
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: c1108957108511081103, hikayesi, yasam |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|