|
|
#2 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
harbiden benim ev bee
bekar adamın evi karıştırlmaz ayıp ayıp![]() ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#4 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
tamamda niye evimi paylaşıyosun ben belki böyle seviyorum haha8gdsa
![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#6 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
paylaşcak başka bişemi kalmadı haha8gdsa![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#8 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
yaa bırak ratibe yaa
al işte şimdi herkes toplanır ah cevher ahh ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#10 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 75
|
sağlıkla otur...
ne kadarda düzenli bir insansın..![]() Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın hepsi bu... çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu... Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl... ... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın... Biri... ......tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!" Bende var olanşey mutsuzluk değil, bir parça sükunet..... | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: byzalim18_in, evi |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|