|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
- Arkadaşlar bu konu altında üyelerimizi yorumlayacağız....Bir isim belirlenecek ve herkes onun hakkındaki yorumlarını sırayla yazacak.... En son yorumlanan kişi sırayı diğer bir arkadaşımıza devredecek....
ilk olarak forumumuzn harbi kiz ile başlyalm ![]() Şimdi şöyle misal ben harbi kiz demiştim ya şimdi en azından bir kaç gün o yorumlanacak herkes bir onun hakkındaki yorumunu yapacak sonra hakkında herkesin yorum yaptığı arkadaşımız yorumlanacak kişiyi seçecek.... harbi kizi yorumluyoruz ... lutfen yorumlarinizi eksik etmeyin Konu aleyza tarafından (02-02-2009 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#2 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
foruma yeni üye oldum araniza yeni katimama ragmen azda olsa sizler hakkinda dusuncelerim olustu...
harbi kiz zeki seviyeli ölcülü bilgili bi okadarda frmevrensel icin gerekli ....cabalayan cok emeyi olan bir arkadasimiz.... | |
|
|
Paylas
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
kısa süre önce aramıza katılmasına rağmen, siteyi çabuk benimsemesi hoşuma gidiyor. fikirlerimiz de çoğu yönde uyuşuyor... elinden gelen gayreti gösterdiğinden eminim... forumda olduğu kadar hayatında da başarılar dilerim
![]() | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 4460079
|
belliki forum işlerinden çok iyi anlıyor.forumun büyümesinde çok katkısı olacağına inanıyorum. Inşaalah tanışma imkanımızda olur
![]() ![]() Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman, “Rabbim” demeyi unuttuğum an tükeniyorum! Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Sen’inle başlayıp, Sen’inle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an! “Ne güzel Dost’sun” dediğim zaman diriliyorum. ![]()
| |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: frm, yelerini, yorumluyoruz |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|