|
|||||||
| Haftanın Konuğu Haftanın Konuğu olan üyemize forum kuralları dahilinde herşeyi sorabilirsiniz? |
| Sponsor Reklam Alanı | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 1398626171
|
Her hafta bir üyemizi detaylarıyla tanıyacağımız bir bölümdür.Bu üyemize sorular sormak için izin almanız gerekmez.Ancak üye arkadaşımız bunu kabul etmeyebilir ve soruya cevap vermek zorunda değildir. Bölüm Nasıl Kullanılır? İlk olarak ben bir arkadaşımızı davet edeceğim 7 gün sonunda konuk olan üye arkadaşımız,herhangi bir arkadaşımızı yeni konu açarak konuk edebilir bu böyle devam edip gidecek. sitemize hayırlı olması dileğiyle kolaylıklar diliyorum.............. ![]() Konu Stop tarafından (02-04-2009 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
Bence adminler & moderatorlar vesayre daha çok soru sormasi gerekiyor haftanin uyesine
Çunki fark ettim ki cogu haftanin uyesi olarak seçilenlerin arasinda o kadar fazla soru sorulmamis kisiler var.. utan2fafga ![]() Kraliçe@ frmevrensel.com ❤` ~ Ben, Keyfim & Kahyasi ~ | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
^ Aslinda guzel fikir ..
![]() Bence uyeler sorularini bizlerden birisine yonlendirsin Aramizdan biriside ilk 25 soruyla açilis yapsin Sonra sormak istedikleri sorular varsa kendileri orarlar .. ![]() ![]() Kraliçe@ frmevrensel.com ❤` ~ Ben, Keyfim & Kahyasi ~ | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: bilgilendirme, bolum, hakkinda |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|