|
|
#1 | |
|
Tecrübe Puanı:
|
hep beraberiz. ![]() OKUYARAK ÖĞRENİYORUZ... ![]() BİRLİKTEYİZ...OMUZ OMUZA... ![]() Biz birbirimizi kızdırsakta üzsekte sonra gönül alamayı biliriz... ![]() Ve sonra affederiz... ![]() HER ZAMAN ÇOCUKSU YANIMIZ VAR BUNDAN GURURLANIRIZDA ![]() İŞTE BÖYLE RENGARENK VE BİRLİKTE ![]() BİZ BİR AİLEYİZ ASLINDA KALBİMİZDE. BEN ENİMİM 60 YAŞIMA GELSEMDE UYANR UYANMAZ BASTONUMA DAYANR BU PCYE OTURUR VE FrmEvrensel AİLEMLE BERABER OLURUM YA SEN? ![]() Konu Stop tarafından (28-03-2009 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#3 | ||
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 4460079
|
Alıntı:
![]() ![]() Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman, “Rabbim” demeyi unuttuğum an tükeniyorum! Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Sen’inle başlayıp, Sen’inle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an! “Ne güzel Dost’sun” dediğim zaman diriliyorum. ![]()
Konu H-C tarafından (20-03-2010 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
Paylas
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
BİRLİKTEYİZ...OMUZ OMUZA...
şimdi neden civciv olduğumu anladım abi ![]() biz bir aileyiz allah izin verdikçe böyle devam edecek inşallah..![]() ![]() Bir uçurumun kenarında olsan bile sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse ![]() Bana Tek Taraflı Adaletinizden Sakın Bahsetmeyin [!!] ha ha haaa..işte hayatın böyle boş bi kahkaha....... hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin..... dualarınızda beni unutmayın sonsuzlukk@frmevrensel.com | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: ailesi, biz, frmevrensel, olarak |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|