|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
![]() ![]() Bir Kadını Sevmek ezberleri bozmaktır bir kadını sevmek tükürdüğünü inkar etmekten daha gurur kırıcı . gururu bırakıp onurlu erdemler edinmektir . adam olmaktır mesela bir kadını sevmek . taş atan ellerin avuçça toprak taşımaya alışmasıdır . sigarayı kanserine kadar benimsemektir mesela ....))) ![]() bir kadını sevmek bakmaktan fazlasıdır . köşe bucak O'nu aramaktır en azı . tek hüzünlük ölümlerden vazgeçebilmektir . nokta koyamamaktır cümlelere ve şişelerden fazlasını devirmektir . gerekliliktir bir kadını sevmek . en ücra memleket şiirinde mesela ...))) ![]() aç yatıp tok uyanmak gibi ters bir iştir bir kadını sevmek . uzun cümlelerden kısa sözler çıkartmaktır kendine . yaşadığın memlekettir bir kadını sevmek . köprüyü geçip gurbete ayak basmaktır meçhulde . galata'da simit çay demek akşam sinemaya gitmektir bir kadını sevmek . jilet kullanmasını öğrenmek , yaptığın işi beğendirmektir ...)) ağır sıfattır bir kadını sevmek . yakana aşık boncuğu takmaktır . kendi cinsinden utanırken tüm kadınlara saygı duymaktır . adımlarını değiştirmek tokalaşmayı öğrenmektir bir kadını sevmek...))) ![]() tüm sorulara cevap aramaktır en çetrefillisinden . tarih hocana soru sormak felsefe hocasına hayran olmaktır ...))) ![]() yaşadığına kanıttır bir kadını sevmek . ölüme gülümsemeyi öğrenmek acıdan espiri çıkartmak kaderini saklamaktır ...))) kalemi eline alıp kağıdı uçak yapmaktan vazgeçmektir bir kadına seni seviyorum demek . çocukken adamlaşıp içindeki çocuğa sarılmaktır ...))) ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#3 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
rica ederim beğenmene sevindim
![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: bir, kadini, sevmek |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|