|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 1677264
|
PlutonyoM : Öncelikle Merhaba Bizimle Roportaj Yapmayı Kabul Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kendinizi Tanıtırmısınız
ZaiTaro : İsmim Ersin Adana da Oturuyorum 32 yaşındayım ... PlutonyoM : Beramus Serverinde Kimleri Sağlam Görüyorsunuz ZaiTaro : Beramusda Birçok Sağlam Oyuncu Var bu son yılda Herkezde Bir Değişiklik Oldu artık +9 raptor görenler bile hic şaşırmıyor ... Beni Gören Etrafımda Toplanıyor .. Para Dileniyorlar Ama Neden Yalvarsınlarki Bu Bir Oyun PlutonyoM : En Güclü Clanlar Arasında Gözünüz Kimlerde ? ZaiTaro : Hic Yalan Söylemeyeyim BC cok güclü Bir Clan Haklarını Vermek Lazım Ama Kendini Beyenmişlik gibi olmasın Ama Biz Daha Güclüyüz Demek İstiyorum.. PlutonyoM : Cz De Hic Zorlanıyormusunuz ? ZaiTaro : Hayır Zorlanmıyorum Ne Yalan Söyliyeyim ara sıra warriorlara takılıyorum... PlutonyoM : İtemlerinizden Bahsedermisiniz ZaiTaro : +9 Shell set +9 Elixir staff Cs Diğerlerinden Bahsetmek İstemiyorum .. PlutonyoM : Tamam KoForum Aile Si Olarak Roportaj Yaptığınız İçin Tekrar Teşekkür Ediyoruz... ZaiTaro : Nedemek Mutluluk Duydum İyi Günler ![]() Yoksa Sen FaceBook FrmEvrenseL Grubuna KatılMadınmı ? By-OqTaY 847. Üye 846 Kişi Warken Ben Nerelerdeydim iconbiggrin8rp2ad
| |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: beramus, mage, roportaj, saglam, zaitaro |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|