|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 1677264
|
KENDİSİ ASKERİ PERSONEL OLDUĞU İÇİN NOT DEFTERİNE SORULARI YAZARAK MAİL YOLUYLA RÖPORTAJ YAPTIK.
Ben sizi tanıyorum fakat adet yerini bulsun kendinizi tanıtırmısınız? Öncelikle teşekkür ederim böyle bir aktiviteye beni dahil ettiğiniz için.Adım MURAT, jandarma olarak görev yapıyorum. Aslen Mersin' liyim.2003 yılından bu yana askeri personelim.Şu an SİİRT ilinde görev yapıyorum.Sanırım bu kadarı yeterli olur... Oyuna ne zmn ve nasıl başladınız ilk serverınız hangisiydi? oyuna 3 yıl önce başladım.ilk zamanlarda arkadaşlar davet etti ve oyun benim için chat panelini kullanmaktan öteye gitmedi.hatta oyunun ismini söylemişlerdi internetten bulup indirdim ama japko ya dalmışız bilmeden.arkadaşlar beramus serverinde oynuyordu. silbaştan yaptık tekrar beramus a geldik..ayrıca şunu belirtmek isterim ki, mesleğim gereği oyuna çok fazla zaman ayıramıyordum. bu yüzdende level kasmak zaten milli sorun olan bu oyunda, bir süre sonra char satın aldım. günde birkaç saat oynama ile ancak 74 levele kasabildim.daha sonra kardeşim Ahmet in desteği ile charı kasmıştık.Yani oyunda level kasma konusunda pek bi katkım yoktu BLuEs0uL a. Oyunda size destek ve köstek olan kişiler var mı?Oyun hakkında suanki görüşleriniz nelerdir? Mutlaka oldu. Hatta şu anki nick AloAzraiL olan güven isimli arkadaş ile TOKAT ilinde görev yaptığım sırada kardeş gibiydik, hala da görüşüyoruz. tanıyanlar zaten bilir, adı gibi her konuda güvenilecek sayılı insanlardan birisidir.güven ezük kankam seni seviyorum O da benim sayemde oyuna başladı zaten. iyiki de başlamış, çok şey paylaştık daha sonra. Ayrıca onun dışında oyun içerisinde hala görüştüğüm ve birbirinden iyi birçok dostum oldu. oyunu neredeyse 1 yıldır bırakmış olmama rağmen hala görüştüğüm arkadaşlar var.oyunun bizden aldığı birçok şeyin yanında sayılı iyi yanlarından biriside budur bence.Cok konusulan minor combo ve oyunculugunuz hakkında neler diyeceksiniz? minor combo diye bişe olduğuna inanmıyorum.oyunun ilk zamanlarında klavyedeki Ctrl(Control) tuşuna basılı tuttuğunuz zaman minor skili 1 yerine 2-3 basıyordu.o zamanlar minor abartı avantajlıydı ama o zamanlar pk dan bi haber geziniyorduk ortalarda oyunculuğuma gelince, yine oyundan tanıştığım ve yüzünü dahi görmediğim çokta iyi bir arkadaş olan IL1KEMYC0MBO yani Melih, yanlış hatırlamıyorsam Weiwuer yada ISTANBUL klanında iken çift el ve pot ile artık ayakta duramazsın, minor kullanmaya başla... diyerek şu anki kombo tarzıma geçmeme vesile olmuştur. daha sonra zaman içerisinde geliştirerek ve skill bar düzenlemesi yaparak kombo yu daha avantajlı hale getirmiştim.artık oyunu da bırakmış olduğumdan yaptığım kombo yu öğrenmek isteyen olursa açıklayabilirim.Youtube'da bir çok videonuz var ama en dikkat cekeni AYASOFYA resitali,herkes bu clana bir garezinizmi var diye soruyor acıklık getirmek istermisinz? Daha önce o klanda iken, hack yediğimi klan forumundan söylememe rağmen klan başkanı olarak ktipiyoz geçmiş olsun dahi dememişti, diğer asist arkadaşlardan da böyle bişe gelmedi.birşeyleri paylaştığını düşündüğün bir ortamda klanı sahiplenecek adamlardan bir geçmiş olsun denmesi lazım bence.o saatten sonra klanda sadece en yüksek np li birkaç kişiden birisi olduğum için bulunduğumu düşündüm ve çıktım.eski günler hatırına klan forumuna girip charı kardeşim kasıyor bi saygısızlığı oldumu diye yazdım, adamlar hakaret ile cevap verdi. gerekçesi ise ewil de kasmamızmış son olarak ktipiyoz ile vs yaptık 2 defa kaçtı bunun üzerine letterden hakaret ve küfür geldi.detaylar video da yazıyor zaten.sabrımı taşırdı video hazırlayıp attım.Oyunda cok beğendiğiniz oyuncular kimlerdir,hem kişilik hem player olarak? Tabi ki var.ama özellikle şunu belirtmek isterim. KRALLPRIEST diye bir arkadaş 67 levelde öyle bir priestlik yaptı ki, adama hayran kaldım.çok iyi olmayan itemler ile o kadar güzel oynuyordu ki, o kadar itemli priesti unutturdu bana.oyundaki çok zevkli hatıralarımdan birisi budur.oyunda warrior olarak IBiaI,GhostOfBanana ve AloAzraiL en beğendiğim warriorlardır.asas olarak Agar_Abi(muhabbetim dahi yok ama sempati duyarım), MrFreeDooM, SimpSorano(Bu asas ile pk müthiş zevkli oluyordu)kişilik olarak öyle insanlar varki sayamam hepsini sanırım.böyle bi genelleme yapayım.Mage olarak ise Zephyrus(Adamı fitil eder, kesemiyorsa kesilmez ve partisini kestirmez.), PsKLjKDeLY(uzun zamandır tanırım ve çok iyi magedir.) ve DRT_TWISTED_LADY oyunculuğu ve karakterini sevdiğim insanlardır. Not : Yazdığım isimlerden sadece AloAzraiL ve Zephyrus u reelde görmüşlüğüm vardır, diğerlerini oyundan tanırım, kimse kendi çevresini yazdı demesin.hak ettiklerini düşündüğüm şeyleri yazdım. İtemleriniz nelerdi?? charımı satmadan önceki itemlerim şunlardı, +5 rebirth shell set (kafalık+8 rebirth-16 dex) shard+8 darkvane+8 re+3 eme+3 rol+3 rol+2 iron set+0 fp dd 25 yazdığım itemlerden daha itemim olmadı.kimileri +9 darkvane,+3 iron set gibi bomba haber çıkarmıştı ama yalan hepsi.yazdığım itemlerden başka bir itemim olmamıştır. Oyunda gelmek istediginiz bir nokta varmıydı,var ise o noktada kendinizi gördünüz mü? oyunda böyle bi düşüncem olmadı, çünkü oyunu eğlence amaçlı oynuyordum.ama gelmek isteyebileceğim yere zaten geldiğime inanıyorum.oyun benim için vs ve pk dan ibaretti zaten.bu ikisini de doya doya yaptığıma inanıyorum. Sanırım yaptığınız her vs yi video yada fotoğraflamışsınız, peki neden bu zamana kadar yayınlamadınız? yapılan vs leri inkar edecek kadar basit ve aciz insanlar sayesinde fraps ın tam sürümünü aldım.73 levellerde yaptığım pk yada vs lerin videoları dahil duruyordu fakat oyunu eğlence amaçlı oynadığım için yayınlamıyordum. hala elimde çok eski videolar var.zaman içerisinde yayınlayacağım. Bilindiği üzere charı sattınız fakat charınız sattıktan sonra keşke sunuda yapsaydım dediğiniz bişey oldumu? evet charımı ve tüm itemlerimi sattım.oyunda keşke diyeceğim pek bişe olmadı.sonuçta yaptığım vs lerde yeterince kendimi ispatladım.ama +9 shard almayı düşünmüyor değildim.son zamanlarda bunu yapmak istiyordum ama mesleğim gereği atamam adsl olmayan bir yere çıktığı için knight ı bırakmak zorunda kaldım.ama birşekilde devam etmiş olsaydımda şu an bırakma ihtimalim yüksekti, çünkü oyunun artık suyu çıkmış yada çıkmak üzere diye düşünüyorum.yani ![]() Yoksa Sen FaceBook FrmEvrenseL Grubuna KatılMadınmı ? By-OqTaY 847. Üye 846 Kişi Warken Ben Nerelerdeydim iconbiggrin8rp2ad
| |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: asas |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|