|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
Hâkkımda Ön Bilgilér ![]() ![]() ~ Adım ÖzHaN Malatya doğımluyum İstanbul Avcılar semtinde oturuyorum Avcılar Ticaret Meslek Lisesi Mezunuyum 19 yaşındayım 2 Kardeşim var küçüğü kız büyüğü erkek 1.75 boyudayım 55 kilo Esmer tatlı bi tene sahibim ![]() Hızı Ciddiyeti yeri geldiğinde komediye bayılırım BeN Malatya da doğdum 1 yaşında istanbula gelmişiz ve 18 yıldır İstanbul Avcılarda oturuyorum. Benden 2 yaş küçük olan kardeşim düz lise mezunu ve avukatlık yolunda ilerliyor en küçük kız kardeşim 8 yaşında ve ilkokul 3. sınıfta gayet başarılı annem ve babamı geç yaşlılar işte ![]() Okul hayatım liseye kadar iyiydi ama lisede okula defter, kitap götürdüğümü hatırlamıyorum lise 1. sınıfı kıl payı geçtik öyle lise 2 de lojistik bölümünde kalınca birde nuhasebeyi deniyeyim diyerek muhasebe bölümüne transfer yaptık ve kendimden 1 yaş küçük kişiler ile 3 yıl okuduktan sonra lise bitti ama nasıl bitti ne siz sorun ne beni söyliyeyim ![]() ![]() HaYaTıMDaN PaRçaLaR HoBiLeRiM Müzik Dinlemek Maç Yapmak Gece Arkadaşlarla ortam kurmak Pc Başında FrmEvrensel ile ilgilenmek Sevdiğim sanatçılar Daha çok arabesk rap "amatör" İbrahim tatlıses Müslüm gürses Mazlum Etkin Damar bütün parçalar ---- + Serdar ortaç Sertap Erener Tuttuğum Takım Galatasaray Göz Rengim & Saç Rengim Kahve Rengi & Siyah Resimlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi Konu Dr.ByZaLiM18! tarafından (08-11-2010 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
Paylas
|
|
|
#3 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
teşekkür ederim senden yorum almak ne büyük başarı
![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#5 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
işten yeni geldim gece çalıştığım için uyksuzun acaba rüyamı bu diye düşünüyorum
![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#7 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
şubatta çavuş özhan
dağlarda çatışmada ![]() ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
belli değil ama % 90 doğu
![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: ben, drbyzalim18_, sayfam |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|