|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
Standart Ares King > NaiRa < BireBir RoportAj !!!
Aresin Kralı NaiRa TekLifimi Kabul eder ve Roportajımıza başLarız xxx : Kısaca Bize Kendinden BahsedebiLirmisin ? NaiRa : adim hakan 21 yasinda uni ogrencisiyim karabükluyum xxx : Nasıl başladınız Bu oyuna ? NaiRa : 3 yil once arkadasimdan oyun getirmesini istemıstım.interneti yenı almıstım .bole bole internetten oyun var getiriyim mi dedi bende getirmesini istedim.bu sekılde basladim. xxx: Charı Kaç Kişi Oynuyorsunuz ? NaiRa : ben ve kardesim oynuyordum daha sonra bir arkdasim daha yardim etmeye basladi suanda yine tek basima oynuyorum.. xxx : Charını Nasıl Dizdin ? YTL iLemi El hakkı iLemi ? NaiRa : charima pre haric ytl yatirmadim hep pazarda yaptim itemlerimi. xxx : Charın Durumunu ÖğrenebiLirmiyiz np ve item ? NaiRa : suanda ares krali.iron set ce +2 lkp 1.pazar yaptigim için rol takıyorum yuzukleri satmıstim xxx : Hiç illegal yönteme başvurdunuz mu ? NaiRa : hyr xxx : Eğerki Geçme Hakkın oLsaydı NaiRa iLe hangi servera Geçmek İsterdin ? NaiRa : ares te basladım areste bitirmeyi dusunuyorum xxx: Karşında Kimleri Rakip Görüyorsun ? NaiRa : benım için butun orclar rakiptir xxx : Çarı Düzmekte Ne gibi Zorluklarla karşılaştın ? Bazen Oyunu Bırakmak Düşüncesi Geçtimi İçinden ? NaiRa : 2 kere hecklendım.3 milyarlık itemlerim gitti.ama yinede dvm ettim. xxx : KO hayatında Kimseyi kendine örnek aLdın mı ? NaiRa : her zaman driven35 gibi saglam mage olmak istemısımdir.oyun olarak kısılık olarak .ornek almısımdır. xxx: Ares hakkına düşüncelerini bizimle paylaşırmısın ? NaiRa : pvp olarak lvl olarak item olarak ares en iyi server xxx : Bu İlk Çarınız mı ? NaiRa : eet . xxx : Oyun İçinde Cok sıkı arkadaslıklar kurdunuz mu ? Reale tasıdınız mı ? NaiRa : cogu clan arkadasimla realde tanıstim her zaman beraberiz xxx: Orc OLmak Aklınızdan Geçtimi Hiç ? Naira : bundan 1 yil once olmayi dusunmustum xxx : Ares gibi bi serverda KraLsınız Oyuna Her girişinizde İlk kral oldugunuz Heyecanı Yaşıyormusunz ? NaiRa : 3 gun once kral oldum.% 32 oy topladim.ilk gun gibi heycanlıyim cok seyler yapmakistiyorum . xxx : Çarı Satmayı Düşünüyormusunuz ? NaiRa : bir duzen kurmak istiyorum.carim hatira olarak kalir.oyunu bırakırsam itemlerimi satarim sadece . xxx: ALLah Korusun Ama Bir Dahaki Hack yerseniz Eğer Oyunu Bırakırmısınız ? Yoksa Tekrar Oyuna Tutunurmusunz ? NaiRa : her seyi yaptigimi dusunuyorum.csw almak için ugrasiyoruz.buyuk ihtimal birakirim boyle birsey basıma gelirse.. xxx : Bu Değerli Vaktinizi Bize Ağırdığınız İçin Sana Koxturkey Olarak Teşekkür Ederiz..BaşarıLarın Devamını diLeriz..Allah hackten korusun.. NaiRa : tskler kly gelsin. NaiRa TeşekkürLer .. ![]() TÜRKLER ordusu olan bir devlet değil, devleti olan bir ordudur.
| |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: ares, gtgtnairaltlt |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|