Orijinalini görmek için tıklayınız : On dördüncü hafta konuğumuz Gül
HARBİKIZ
05-05-2009, 18:57
Arkadaşlar konuğumuza 6 mayıs --12 mayıs tarihleri arasında sorularınızı yöneltmeye başlayabilirsiniz konuğumuza ve sizlere kolay gelsin.........
HARBİKIZ
07-05-2009, 12:44
nerde yaşıyorsun neyle uğraşıyorsun.......
nerde yaşıyorsun neyle uğraşıyorsun.......İstanbulda yaşıyorum.Benimde her ev hanımı ve her anne gibi öncelikli uğraşım çocuklarım ve evim,nette takıldığım bir iki site var onlara takılıyorum bunlardan biride forumumuz,eh birde fırsatım olursa el işi yapıyorum:)
HARBİKIZ
07-05-2009, 13:56
ist.neresinden...........
HARBİKIZ
07-05-2009, 14:04
ben de doğma büyüme BEYKOZ luyum hemşeri olduğumuza sevindim.....
ben de doğma büyüme BEYKOZ luyum hemşeri olduğumuza sevindim.....Bende çok sevindim:)Beykozun çok güzel olduğunu duymuştum ,duymuştum diyorum çünki doğma büyüme İstanbul lu olduğum halde İstanbul un bir çok yerini bilmiyorum:(
HARBİKIZ
07-05-2009, 14:19
havaların iyi olduğu bir zaman ailece gezmenizi tavsiye ederim çok hoşuna gideceğinden eminim..
Gezmek bir yana ,Mevlam nasip ederse orda ziyaret etmek istediğim Yüşa a.s kabridir ...
HARBİKIZ
07-05-2009, 14:32
evet ya gidip bir görün çok önemli bir zat oraya gidince insana bir rahatlama geliyor,bir de üsküdarda ki Aziz Mahmut Hüdai hz. türbesini ziyaret edin..........
Kraliçe ❤
09-05-2009, 23:20
İstanbulda yaşıyorum.Benimde her ev hanımı ve her anne gibi öncelikli uğraşım çocuklarım ve evim,nette takıldığım bir iki site var onlara takılıyorum bunlardan biride forumumuz,eh birde fırsatım olursa el işi yapıyorum:)
Su tig isini bir ben sevip çozemedim.
Allahtan sislerle aramiz iyi dans2fasd
Gul abla
Senin icín evliligin negatig & pozitif yani nedir ?
evet ya gidip bir görün çok önemli bir zat oraya gidince insana bir rahatlama geliyor,bir de üsküdarda ki Aziz Mahmut Hüdai hz. türbesini ziyaret edin..........İnşaallah nasip olurda gideriz ....
Su tig isini bir ben sevip çozemedim.
Allahtan sislerle aramiz iyi dans2fasd
Gul abla
Senin icín evliligin negatig & pozitif yani nedir ?Tığ işide zor değil ablacım ,emin ol biraz uğraşırsan onuda çözersin(:evliliğin negatif yönlerini yazmaya kalkışsam sanırım uzun bir liste oluştururdum...Gözünüz korksun istemem:)Pozitif yönüne gelince çocuklarım:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.