Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP Tiyatro Çeviriyor,Kanmayın ! -Cübbeli Hoca
BURADAN İZLEYİN (http://www.dailymotion.com/video/k4A6rrna6TgDHFY71U)
Cüppeli Hocaya herkez kızar ama görüşleri gerçekten çok iyi en azından sabit görüşlü başkaları gibi kıvırmıyor neyse o :)
Cüppeli Hocaya herkez kızar ama görüşleri gerçekten çok iyi en azından sabit görüşlü başkaları gibi kıvırmıyor neyse o :)
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kardeşim....İsteyen istediğini söylesin Cübbeli Hocayı kolay kolay susturamazlar Allahında iznyle....Söylediklerinde çok haklı bu soıhbet belki gözlerinde açılmasına vesile olur....
BeykozLu Reis
26-03-2009, 12:01
BURADAN İZLEYİN (http://www.dailymotion.com/video/k4A6rrna6TgDHFY71U)
nede olsa cübbeli ahmet hocanın hocası belli :) görüşlerinde birisi siyasi biride dini, şimdi Ayette yahudi ve hristiyanları dost edinmeyiniz diyo... acaba akp bu adamları gerçekten dostmu belliyo yoksa siyasimi :) görüşler değişir tabiki cübbeli ahmed hoca ayet örnek gösteriyo peki biz şayit olarak ne göstercez :)hadi tartışın bakalım
israillerle yapılan anlaşmaları gösteriririm.konyada israil uçakları eğitim görüyor.video yu izlersen dikkatlice orda tayyip erdoğanın israillerle yakınlaşmasından bahsediyor.hatta bunlarda bizden ama sonradan böle oldu gibi ifadeler kullanıyor ;)
BeykozLu Reis
26-03-2009, 18:02
bu ispat değil sen hala siyaset yapıyosun...
bu ispat değil sen hala siyaset yapıyosun...
hocada siyaset yapıyor :D videoyu iyi izlememişsin abi bi daha izle bence...;)
BeykozLu Reis
31-03-2009, 22:20
ben hocadan bahsetmiyorum zaten... hoca diyorum ayet göstermiş örnek olarak biz ne göstercez ?
imf ile abd ile yapılan tüm anlaşmalar....onlardan ne kadar uzak durursak kardır dedi erbakan hoca yılalrdır.bak zarardayız.cüppeli hocada ondan bahsetmiş
y@k@moz_571
01-04-2009, 09:18
"yahudi ve hristiyanları dost edinmeyiniz"
bu ayet gibi binlerce ayetimizin anlami saptiriliyor ALLAH askina soylermisinz onlari dost edinmekle kastedilen nedir onlarin dinini benimsemekmi yoksa onlara yakin durup el SIKISMAK MI ..ayette kastedilen dostluk senin bildigin dostluk deil...Hem o bir basbakan Yahudilerle hristiyanlarla birlikte olmasi gayet normal.
saptirmayalim lutfen Arslan Bey ayetleri kendimize gore aciklamayalim.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.