Orijinalini görmek için tıklayınız : Site İle Öneri Şikayet & Düşüncelerinizi Buraya Yazabilirsiniz.
White Wolf®
20-09-2008, 19:18
Site İle Öneri Şikayet & Düşüncelerinizi Buraya Yazabilirsiniz.
Fahrenheid
20-09-2008, 20:06
Sitedeki Ders konularının fazla ilgi çekeceğini ve konu açılacağını sanmıyorum bence boşu boşuna forum kirliliği....
White Wolf®
20-09-2008, 20:43
boş değil kardeşim ders konuları boş olurmu adı üstünde paylaşım sitesi.
Beğendiğim ve foruma taşımak istediğim resimli konular oluyor bilmediğim için taşıyamıyorum :confused:bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
http://www.frmevrensel.com/showthread.php?t=2877
bu sayfada anlatımı resminli olarak var sorun olursa verdiğim linkteki konuya cevap yazarsanız ilgilenirim :)
benim şikayetim Ben Bazı Konularımı Renkli Yapmak Istiyorum Imzamıda Ama Renk Btonu Basıyom Renk Katagorisi çıkmıyo Sinir Oldum çok özür Dilerim Teknik Bi Hata Sanırım Ama Ben Imzamı Renkli Istiyom:$:$:$
Prensesciğim sen biraz beklemede kal bacım. Cengiz Han kardeşim olmuyorrrrrrrrrrr .Yazılanları uyguladım fakat konuyu açamadım.Foruma giriş yaptığım halde tekrar giriş yapmamı bildiren bir sayfa çıkyor.
Arkadaşım konu açarken en sağda çiftLi bir ''A'' işareti var ona tıkLa oLur.. ;)
Yardımlarınız için teşekkürler.Busefer oldu galiba:)
benim şikayetim Ben Bazı Konularımı Renkli Yapmak Istiyorum Imzamıda Ama Renk Btonu Basıyom Renk Katagorisi çıkmıyo Sinir Oldum çok özür Dilerim Teknik Bi Hata Sanırım Ama Ben Imzamı Renkli Istiyom:$:$:$
herkezin gibi seninde en doğal hakkın :D ama sitede eksiklerimiz var onları tespit edip gidermeye çalışıyoruz bu konuda gündemimizde en kısa zamanda çözeceğiz :)
teşekür ederim :D:D:D:D:Dilgilendiniz için yanlış anlamayın biraz üzüldüm çok tepkili konuştum :D:D
teşekür ederim :D:D:D:D:Dilgilendiniz için yanlış anlamayın biraz üzüldüm çok tepkili konuştum :D:D
rica ederim :D
Esmer_Girl33
28-09-2008, 18:43
site güzel olmus gercekten ...
devamini dilerim ...
bi sey sorcam bende neden imza yazdigim zaman renk yada bi resim konmuyor ??
yardim ederseniz sevinirim ...
en kolay yolunu size tarif edeyim...
o zaman resimleri ve renkleri siteye kopyala yapıştır yapabilirsiniz...
profilinizden seçeneklerinizi düzenle yazıyor oraya girin...
altta diğer ayarlar bölümü var onun alt başlığı olarakda
gelişmiş vb kodlarının kullanımı var onu gelişmiş arayüz yaparsanız dediklerinizi kopyala yapıştırla rahatça yapabilirsiniz...
^^tefekkur^^
14-10-2008, 10:40
siteye yazı yazamıyorum
Esmer_Girl33
15-10-2008, 21:37
tsk ler
bi sorunum daha var ben nie konu acamiyom??
konu acmak istedigim zaman bu geliyo
!!Thank you for posting! Your post will not be visible until a moderator has approved it for posting!!
tsk ler
bi sorunum daha var ben nie konu acamiyom??
konu acmak istedigim zaman bu geliyo
!!Thank you for posting! Your post will not be visible until a moderator has approved it for posting!!
Konu Açtığın bölümü belirtirsen yardımcı olabiliriz. Bazı konular Sanırım Bizim onayımız'la Açılıyor... Bu Yüzden olabilir.
ByAKINCI
16-10-2008, 19:38
siteye yeni üye oldum ama yazdığım mesajlar Yayınlanmıyor mesaj kontrolüne Takılıyor oradanda bir türlü kurtulamıyor haralde (efsane38)
sorunu halledicem abi yazdığınız mesaj ve konular birazcık gecikmeli yayınlanacak sadece bu gecelik...ama bu kadarda gecikmicek :)
ByAKINCI
16-10-2008, 20:09
sorunu halledicem abi yazdığınız mesaj ve konular birazcık gecikmeli yayınlanacak sadece bu gecelik...ama bu kadarda gecikmicek :)
eyvallah ışık göründü:)
curseddevil
21-10-2008, 21:20
Çok Kişili Rpg Oyunları
Çok Kişili Fps Oyunları
Flash Oyunlar Eksik
Sitede Bunlar Olsa Daha Çok İlgi Görür.
BeykozLu Reis
22-10-2008, 07:46
Çok Kişili Rpg Oyunları
Çok Kişili Fps Oyunları
Flash Oyunlar Eksik
Sitede Bunlar Olsa Daha Çok İlgi Görür.
Teşekkürler arkadaşım hatırlatma için sitemiz daha yeni kısmetse daha iyi ve daha yeni çalışmalarımız olucak ;)
benim bi önerim var bufffasd hoş her ne kadar arslan beye günlerdir söylesem de "zamanla" deyip geçiştirdiğinden buraya yazma ihtiyacı duydum :13:
1- sitenin logo bölümündeki site adı çok kapalı dikkat çekmiyo yani
2- sitenin bi önceki logosunda bulunan cami izi hala orada dikkatli bakınca belli oluyo ama orada beyaz bi iz var ne de olsa görüntü kirliliği cami resmi ya net olsun yada tamamen kalsın lütfen
3- o kare içindeki fe harfleri bana göre çok anlamsız geldi ve isimden daha çok dikkat çekiyor asıl amaç bu olmamalı ;)
arkadaşlar şimdilik benden bu kadar başka bişey olursa rahatsız ederim dikkate almanız ümidiyle dans2fasd by3fg
gıcıklığın üstünde yine maşallah 005fagadeğişme sen hep böyle devam et by2fdaf ne biçim rootsun sen ya bakıyorum hiç sallamıyosun Panneau11 önemli bi konu bu
ultrAslan
28-10-2008, 18:00
benim bi önerim var bufffasd hoş her ne kadar arslan beye günlerdir söylesem de "zamanla" deyip geçiştirdiğinden buraya yazma ihtiyacı duydum :13:
1- sitenin logo bölümündeki site adı çok kapalı dikkat çekmiyo yani
2- sitenin bi önceki logosunda bulunan cami izi hala orada dikkatli bakınca belli oluyo ama orada beyaz bi iz var ne de olsa görüntü kirliliği cami resmi ya net olsun yada tamamen kalsın lütfen
3- o kare içindeki fe harfleri bana göre çok anlamsız geldi ve isimden daha çok dikkat çekiyor asıl amaç bu olmamalı ;)
arkadaşlar şimdilik benden bu kadar başka bişey olursa rahatsız ederim dikkate almanız ümidiyle dans2fasd by3fg
madde olarak yazmışsın bnde onlara göre cevap vericem:
1.logo orjinal boyutunda değil küçültüldüğü için öyle gözüküyor
http://frmevrensel.com/forum-logo-ve-banner-t12449.html?p=17202#post17202
burdan orjinal boyutuna bakarsan gözürsün yazının net olduğunu
2.Diğer logodan kalan birşey değil o ben koydum ve soluklaştırdım diğerinde var diye yoksa öncekinde kalma olanağı yok o kalktı yerine bu koyuldu resmin orjinali öyle ama değişitirilebilir
3.O kare içindeki FE forumun ismini temsil ediyor FrmEvrensel her forumda fardır bu forum adının başharfleri logoda ceya butonlarda kullanılır bnde bu yüzden kullandım
Umarım açıklayıcı olmuştur
@*İSTİKLAL*@
16-11-2008, 16:47
1 avatar koydugum zaman zerre kadar bişey çıkıyor :13:
2 imza ayarları çekerken kodları okumuo :D
3 profıle yazı bırakamaz oldum :D
4 rep veremıyorum ortalıkta terazi yok :13:
bunlar şimdilik akılma gelenler ehu :p
@*İSTİKLAL*@
16-11-2008, 16:55
bak ya bak ya attıgım mesaj da gitmemişPanneau11
neyse baştan alıyom :p
1 avatar koyuyorum zerre kadar bişe çıkıyor :13:
2 imzaya ayar çekıyorum kodları okumuyor :rolleyes:
3 profile mesaj bırakamaz olmuşum :0:
şimdilik 3 tane aklıma gelırse yazarım :p
1 avatar koydugum zaman zerre kadar bişey çıkıyor - yetkin arttıkçaavatar büyür...
2-cvp yok :D
4- bende arada bi terazi görüom :13:
@*İSTİKLAL*@
16-11-2008, 17:05
senin gördüğünü soran olmadı ben gormuyom :D
nası yetkın arttıkça avatar buyur :D cıks ya begenmedım :p
adminLerin uygun gördüğü budur ....
@*İSTİKLAL*@
16-11-2008, 17:27
yörü,zaten yazdıklarımı goremıom bunlada bı ılgılensınler :p ınsanın mesaj atası gelmıyor (:
BeykozLu Reis
16-11-2008, 18:20
yörü,zaten yazdıklarımı goremıom bunlada bı ılgılensınler :p ınsanın mesaj atası gelmıyor (:
Hatalar düzeltilmiştir ;) Hatalar yüzünden Özür Dileriz
FrmEvrenseL Yönetimi
türkü böLümü yok..
pm atamıyorum..
profil msjı yazamıyorum..
ilgilenilirse sevinirim :)
Я è ₣ Ł è Ҳ
22-11-2008, 19:51
Bir konuya abone olmak istediğimde;
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified.
Yasaklandığınız süre: henüz yok
böyle bi hata çıkıor :)
BeykozLu Reis
23-11-2008, 14:06
türkü böLümü yok..
pm atamıyorum..
profil msjı yazamıyorum..
ilgilenilirse sevinirim :)
Sorunlarınızla kısa zamanda ilgilenilecek ;)
Gecikme için özür dileriz FrmEvrenseL Yönetimi
BeykozLu Reis
23-11-2008, 14:09
Bir konuya abone olmak istediğimde;
No reason was specified.
böyle bi hata çıkıor :)
Kardeşim sorununu biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
Я è ₣ Ł è Ҳ
23-11-2008, 18:14
Kardeşim sorununu biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
Üstteki Secenekler sekmesinden Bu Konuya abone ol'a tıkladığımda,
No reason was specified.
böyle bir hata çıkıyor.
|
|
http://i37.tinypic.com/fnbblx.jpg
:) :)
BeykozLu Reis
23-11-2008, 20:11
Üstteki Secenekler sekmesinden Bu Konuya abone ol'a tıkladığımda,
No reason was specified.
böyle bir hata çıkıyor.
|
|
http://i37.tinypic.com/fnbblx.jpg
:) :)
ALLAH razı olsun kardeşim... Konuyla hemen ilgileniyorum ;)
Kraliçe ❤
07-12-2008, 23:22
Benim bir sorum var ?
Neden normal bir profil duzenlemesi yok acaba ?
{raliçe;30298']Benim bir sorum var ?
Neden normal bir profil duzenlemesi yok acaba ?
banner in altında profiliniz bölümü var ordan düzenleyebilirsiniz...
sorun bu değilse sorununuzu daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim :)
Kraliçe ❤
07-12-2008, 23:54
http://img214.imageshack.us/img214/7894/elifcikjx1.png
Benim demek istedigim bu ^
Neden bu sekilde bir duzenleme yok ..
Her forum boyle bir duzen kullaniyor
tabi herkes oyle bir duzenleme kullaniyor diye sizde kullanacaksiniz diye bisey yok , ama bence en netti bu sekilde diye dusunuyorum ?
{raliçe;30300']http://img214.imageshack.us/img214/7894/elifcikjx1.png
Benim demek istedigim bu ^
Neden bu sekilde bir duzenleme yok ..
Her forum boyle bir duzen kullaniyor
tabi herkes oyle bir duzenleme kullaniyor diye sizde kullanacaksiniz diye bisey yok , ama bence en netti bu sekilde diye dusunuyorum ?
kısaca olayı anlatayım...Bunlar genellikle eklenti oluyor yani foruma sonradan eklebiyorlar...Hackerlar genellikle bu gibi yerlerden hacklerler bende güvenlik açısından bu tip eklentileri kurmuyorum...
ama arkadaşların kurmuş olduğu güvenli bi eklenti bulursam en kısa zamanda koyacağım :)
Kraliçe ❤
08-12-2008, 00:14
^ Insallah diyim ..
Ve zamanin icin tsk'ler
Kraliçe ❤
14-12-2008, 23:16
Ehm ..
Neden mesaj postalarken topicte senden once birisi mesaj postalamis olurken
Uyari bilgisi gelmiyor ?
BeykozLu Reis
15-12-2008, 20:33
Anlatmak istediğiniz; siz yazılan konuya cevap yazarken sizden önce birisi cevap yazıyosa herhangi bir uyarı alamazsın. Çünkü o anda kim hızlı davranırsa onun msjı iletilir;)
ByAKINCI
15-12-2008, 20:47
Anlatmak istediğiniz; siz yazılan konuya cevap yazarken sizden önce birisi cevap yazıyosa herhangi bir uyarı alamazsın. Çünkü o anda kim hızlı davranırsa onun msjı iletilir;)
Hayır Var. Sizden Önce Aynı Anda "Aynı Konuya"Cevap Yazılıyorsa Sistem Sizi uyarıyor.Örnrk:"Az Önce Bu Konuya Cevap Yazıldı Cevep Yazmak İstiyormusunuz" Bu işleri Bilmem Ama Bi Sitede Bunu Görmüştüm.;)
Kraliçe ❤
15-12-2008, 20:56
^ Simdi kafam karisti ..
Varmi yokmu ?
Çunki ben gormedim 8-)
BeykozLu Reis
15-12-2008, 20:59
Hayır Var. Sizden Önce Aynı Anda "Aynı Konuya"Cevap Yazılıyorsa Sistem Sizi uyarıyor.Örnrk:"Az Önce Bu Konuya Cevap Yazıldı Cevep Yazmak İstiyormusunuz" Bu işleri Bilmem Ama Bi Sitede Bunu Görmüştüm.;)
Senin için araştırcam bu konuyu...
ByAKINCI
15-12-2008, 21:08
Senin için araştırcam bu konuyu...
Araştır Gurban Forumumuzda Olması Harika Olur. Bende Yalan Yok Hılafta Yok:13:
Ayrıca Bu Uygulamayı Gördüğüm Siteyide Buldum
Kraliçe ❤
18-12-2008, 14:14
- Arslan Bey ..
Sana bundan onceki belirtmis oldugum profil duzenlemesi hakkinda bir ilerleme varmi ?
- Bide hizli yanit veya gonderme duzeni boyle olsa nasil olur ?
http://img139.imageshack.us/img139/315/naamloos22zn5.png (http://imageshack.us)
* Çogu üye gereksiz yere çok fazla topic aciyor benim gozumde
( Modlar dahi )
* Yerli dizi bolumunde dikkatimi çekti , Butun diziler nerdeyse opload edilmis ama bu opload edilmis diziler kaç kez acaba indirilde ve seyredildi ?
Sizce buna gerek varmi butun dizilerin opload edilmesine..
* Bide benim bildigim kadariyla PM Gonderilmiyor
Bu kanalin Admini olarak sana PM gonderilmesi sart diye dusunuyor ?
* Ve bazi oyun bolumlerinde bir kaç uye aktif oldugunda ayni anda bir mesaj postalaya biliyor .
Ve oyle birsey oldugunda uyari gelmediginde kar!s!kl!k çikabiliyor ortaya
* Halen daha bazi uyelerin imzalari koskocaman .. !
Simdilik bu - kadar - cik .. blush2fsda
tamam bugün bakıcam hepsine tek tek bu geceye kadar hallolur ;) teşekkürler ilgin için
Kraliçe ❤
18-12-2008, 14:29
^ Acele etme , ne demisler acele ise seytan karisir ..
Zamanla duzenini bulacak seyler bunlar zaten
Rica ederiz gorevim blush2fsda
ben bir kaçına cevap vereyim fazla topicleri, konuları ve imzası büyük üyeleri pm atarsın gerekeni yaparım..
dizi bölümü şart çünkü google dan arayan ve indirenler var buda sitemizin hitini arttırır :)
BeykozLu Reis
18-12-2008, 15:30
[quote=']{raliçe;35779']- Arslan Bey ..
Sana bundan onceki belirtmis oldugum profil duzenlemesi hakkinda bir ilerleme varmi ?
- Bide hizli yanit veya gonderme duzeni boyle olsa nasil olur ?
http://img139.imageshack.us/img139/315/naamloos22zn5.png (http://imageshack.us)
bu sölediğin bi eklenti... temamıza ne yazıkki eklenti kurmuyoruz :(
ama diğer sölediğin seçenekleri halledicez ;)
Aslında aklımda bi kaç proje var forumun hitini artıracağını düşünüyorum ama aklımda tam karara varırsam açıklarım
@*İSTİKLAL*@
21-12-2008, 15:53
şu videolar bölümüne genelleme bıe ek yapsanız (: yada kendi yapım videolrınız diye birşey....katoegorilere uymayan vıdeoları nere koysak ki (:
diğer videolar diye bölüm açtım :)
@*İSTİKLAL*@
21-12-2008, 19:43
oke sağolasın..!
Kraliçe ❤
21-12-2008, 20:16
Dikkatle Okuyun Lütfen !
Nerdeyse 3 haftadir bu forumda uye'yim.
Ve dikkatimi bir kaç sey çekti ..
Modlar olsun Uyeler olsun
Konular açiyor .
Misal Resimli Siir ..
Neden her bir resimli siire yeni bir topic aciliyor ..
Normal diger postalanmis resmin altina diger resimli siirler postalanmiyor ?
Bunu sadece bu konu için demiyorum diger konular içinde aynisi geçerli .. !
Bunu eger dikkate alirsaniz super olacak
Boylece bir konu için yuzlerce topic açilmasina gerek kalmiyacak
ve forum bir duzene girecek ..
Saygilarimla .. blush2fsda
@*İSTİKLAL*@
21-12-2008, 20:20
bölüm varsa konusuz kalmaz (:
Kraliçe ❤
21-12-2008, 20:23
^ Anliyamadim ?
@*İSTİKLAL*@
21-12-2008, 20:30
Hit kazandıran konulardır onlar,eğer bölüm misal " resimli şiir" forumda mevcutsa,konusuz olmaz..zaten tek başlık altında toplanacak olsaydı bölüm değil "aşk & sevgi " kategorısı altında "resimli şiirlerburdan" dıye bölüm mevcut edılırdı... (:
sorunu dogru anladıysam durum bu xD
{raliçe;38378']Dikkatle Okuyun Lütfen !
Nerdeyse 3 haftadir bu forumda uye'yim.
Ve dikkatimi bir kaç sey çekti ..
Modlar olsun Uyeler olsun
Konular açiyor .
Misal Resimli Siir ..
Neden her bir resimli siire yeni bir topic aciliyor ..
Normal diger postalanmis resmin altina diger resimli siirler postalanmiyor ?
Bunu sadece bu konu için demiyorum diger konular içinde aynisi geçerli .. !
Bunu eger dikkate alirsaniz super olacak
Boylece bir konu için yuzlerce topic açilmasina gerek kalmiyacak
ve forum bir duzene girecek ..
Saygilarimla .. blush2fsda
saygılar öneriniz güzel fakat konu olarak belirtirse kişiler için kullanım daha güzel olacaktır... eğer tek bir konu halinde olursa üye her sayfayı tek tek gezmek zorunda olcak istikl@l ablamın dediği gibi hit kazanma durumuda bulunmakta ...
ultrAslan 37
06-01-2009, 18:52
Altta Üyeleri Siyah Renkle Gösteriyorlar Ama Üyelerin Rengi Kahverengi.
o kadar düşündürücü birşey olarak düşünmüyorum
ben deiğer mesajları okumadım ama şu üye resimlerimiz varya hatta benim kinde imirzalıoğlu var bunları biraz büyütsek çok küçük görünüyor.Adminlerinki büyük. :13:
şimdlik öle bir plan yok yetki arttıkça boyutta artıcaktır...
By-OqTaY
10-01-2009, 14:58
Sitedeki Tek Eksik
Chat Box
Fatih abiyLede Konustum Ayarlıycam Demişti
Eger
Chat Box oLursa daha Çok Üye Çekcegimizi DüşünüYorum
Saygılar
@*İSTİKLAL*@
17-01-2009, 09:42
bence site ziyaretçilere açık tutulmalı..ben şahsen zıyaretcılere kapalı sıteye gırdıgımde dırek çıkıyorum..sadce lınkler vs uye olmayı gerektırsın...
HARBİKIZ
17-01-2009, 09:49
Hayır Var. Sizden Önce Aynı Anda "Aynı Konuya"Cevap Yazılıyorsa Sistem Sizi uyarıyor.Örnrk:"Az Önce Bu Konuya Cevap Yazıldı Cevep Yazmak İstiyormusunuz" Bu işleri Bilmem Ama Bi Sitede Bunu Görmüştüm.;)bu özellik bildiğim kadarıyla smf türü sitelerde olur........
@*İSTİKLAL*@
31-01-2009, 14:36
bence site ziyaretçilere açık tutulmalı..ben şahsen zıyaretcılere kapalı sıteye gırdıgımde dırek çıkıyorum..sadce lınkler vs uye olmayı gerektırsın...
hala aynı fıkırdeyım..arkadaşları yönlendırıyorum "üye ol" yazısızyla karsılastık dıyıp gırmıyorlar :)
artı top 10 da rep puanlaması yerıne mesaj sayısına göre dizim koyulsa daha ıyı olur dıye dusunuyorum..çunku top 10a girebilmek için saçma saçma - rep verilmiş..sizde nasıl bilmıyorum =) hem 10a girebilmek için mesaj sayısı arttırılması; sitenin aktivesinide yükseltir diye düşünüyorum :)
en kısa zamanda ilgileneceğim sıkıntılarla...
BeykozLu Reis
01-02-2009, 14:49
hala aynı fıkırdeyım..arkadaşları yönlendırıyorum "üye ol" yazısızyla karsılastık dıyıp gırmıyorlar :)
artı top 10 da rep puanlaması yerıne mesaj sayısına göre dizim koyulsa daha ıyı olur dıye dusunuyorum..çunku top 10a girebilmek için saçma saçma - rep verilmiş..sizde nasıl bilmıyorum =) hem 10a girebilmek için mesaj sayısı arttırılması; sitenin aktivesinide yükseltir diye düşünüyorum :)
önerini destekliyorum ama sitenin amacı üye toplayıp hiti arttırmak... biz daha yolun başında olduğumuz için şu an için bize üye lazım. ama siteye dün gece itibariyle hide hack koydum. bunun nasıl çalıştığını bilmeyen arkadaşlar varsa bu konu altında sorabilirsiniz.. hide hack açıklamasını bilmeyen arkadaşlarada, hide hack konunun istediğimiz yerini ( link, konu v.s ) gizlemek ve konuya cvp yazmadan görememeleridir.
HARBİKIZ
01-02-2009, 14:52
gördüm çok hoşuma gitti bir kaç yer de uyguladım bile eline sağlık.........
@*İSTİKLAL*@
21-02-2009, 14:03
Müzik Dünyası böümüne Müzik Kültürleri [ Rap & Rock vs ] Açısından Bölüm Açılabilir mi ?
@*İSTİKLAL*@
21-02-2009, 15:09
"Müzik Kültürleri " adı altında bütün müzik kültürlerine hitaben konu açılabılır yada "Müzik Kültürleri" ana Başlık ; Alt Bölüm Olarak da " Rock Kültürü" ," Rap Sokağı " ,"Özgün Müzik Kültürü" " Türk Halk Müziğimiz" vs vs... gruplandırılabılır....
müzik kültürleri bölümünü hemen açıyorum
@*İSTİKLAL*@
21-02-2009, 15:14
Teşekkürler . Sağolasın.
rica ederim...Kolay Gelsin
ByAKINCI
26-02-2009, 18:21
Arkadaşlar Sayfalar Gec Açılıyor Acayip Kasma Var Bir Sayfadan Bir Sayfaya Geçiş Nerdeyse 1dk Buluyor bende Böyle Sizde Nasıl
Kestane Kebap
Acele Cevap
bende normal o kadar yavaş değil
bende kasma var ama bu kadar deil.sitede kasmalar varsa bu bizle alakalı deildir serverlarla alakalıdır.
ByAKINCI
26-02-2009, 18:32
Hiç Böyle Olmamıştı Yavhu.
http://www.frmevrensel.com/free-anal-pictures-gallery-oral-sex-video-how-to-t117817.html?p=190978&posted=1#post190978
wentworth.
14-10-2010, 23:59
http://www.frmevrensel.com/revisited-3-8-1-acik-mavi-tema-t46088.html
bu konu baksa yere yonleniyor sebep biri upload edebilirmi
dosya sorun var.link bulana kadar konuyu kilitledim.iyi forumlar.
Rock'n Roll..
15-10-2010, 07:06
'İngilizce şarkıların Türkçes' nin yanında, ' Almanca şarkıların Türkçesi ' kategorisi olsa cok sevinirim..
Bilginize Arslan Bey :D ;)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.