PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tesettür bu değil !!!!!! emir ; hiç değilll !!!!!!!!

TÜRK
11-09-2008, 17:49
Her işe hakkını vermek lazım hele ki söz konusu olan ALLAH ın bir farzı ise...
ama siz başörtünüzü maskaralıkla bagdaştırır, üzerinizde igreti bir vaziyette taşırsanız ancak sitelerin "komik resim" kategorisinde yer alırsınız.insanlar size saygı duymaktansa arkanızdan böyle resmedip gülmeyi tercih eder.çok yazık güleriz aglanacak halimize....

tıklayın (http://img257.imageshack.us/img257/5217/insanlar3638bp5.jpg)

@*İSTİKLAL*@
15-11-2008, 16:00
bu bayanın tarzına dogru diyemem ama karışılmasıda dogru değil...
bilenler bılmeyenlere anlatacak..içinde olan yapar,uygular zaten..
farkındamısınız bız bıze gulup bız bızı eleştırıyoruz..çevremıze dar açıdan bakıyoruz..sadece TR.cumhryetı sınırları ıcınde bakıyoruz..ama bize gülen sınır dısı milletler de var unutmayalım !
sokakta yarı çıplak gezen bırı normal ama su tarza sahıp olan bırı anormal ! bumudur ?

biz hala kıyafet sorununu aşamadık,bir noktada tıkandık..mıllet işi götürüyor !!!!!

bebym
15-11-2008, 16:41
aLLah'ım sen herkese akıL fikir ver...
örtünme cidden bu değiL..
eskiLer'den örnek aLsınLar..
ananeLerimize,babanneLerimize bi baksınLar..kapaLıLar ama böLe değil..
bi yerLerinde açık varmı?
giydikiLeri pardeüLer etekLer darmı?..
hiç hiç bir şeyi doğRu yapmıoLar...
işte böLe komik resim oLur kaLIrLar...

ezomm
07-07-2009, 13:24
resmen rezillik bu :( utanıyorum artık bu tür insanlardan
başlarındaki eşarpatan utansızlar yazıklar olsun...

Hicret
08-07-2009, 16:03
Tesettürün ne demek olduğunu bilmemekten kaynaklanıyor... Allah hidayet versin.

sonsuzluk
08-06-2010, 13:22
Tesettürün ne demek olduğunu bilmemekten kaynaklanıyor... Allah hidayet versin.
çok haklısınız tesettürü başa atılan bi bez anlayanlar böyle yaparlar..tesettürün ne olduğunu anlamadan başını örtmek ne kadar doğrudur bilemem..Allah hidayet nasip etsin ne diyelim gerçekten ağlanılacak bi durum...

Kraliçe ❤
08-06-2010, 16:16
Cogunuz çok on yargili davraniyor.
Kapali olmayan için bu konu hakkinda yorum yapmak kolaydir
Veya teseturlu olanlar ve bu sekilde giyinmeyenler içinde çok kolay elestirmek

Tamam bende dogru bulmuyorum teseturlu bir bayanin bu sekilde giyinmesini
Daha zarif ve daha duzgun giyinebilir
Ama soruyorum hangi biriniz dort dortluk ?

Eger teseturlugu konu olarak ele aliyorsak
Daha fazla dikkat edilmesi noktalar var

Misal;

Cogu kapali kizlar kas aliyor
Topuz yapiyor
Makyaj kullaniyor
Dar giyiniyor vucut hatlari belli olacak sekilde
Topuklu ayakkabi giyiyorlar
Renkli renkli elbiseler basortuler kullaniyorlar
Bunlarin hepsi dinimizce sakincali veya dogru degil ve daha bursuru sey daha =)
Herseyi birden iyi yapamazsiniz birsey dogru yapsaniz bile digerini mutlaka yanlis yaparsiniz

Ama biz malessef sadece elestirmeyi biliriz
Bir kerede once kendimize baksak ?
Zaten her kuzu kendi bacagindan asilmiyormu ?

sonsuzluk
08-06-2010, 16:24
bu saydıklarının hiçbirini yapmıyorum ben ve 16 yaşındayım pardesü giymeyi düşünüyorum..neden söyledim bunu çünkü ben de o kız gibi giyinseydim onu eleştirmeye hakkım olmazdı ama şimdi eleştirmeye hakkım var çükü o baş örtülü veya tesettürlü olan bayanların günahına giriyor çünkü baş örtü kelimesini lekeliyor bence bir tesettürlü olark ben bu durumdan çok rahatsızım ve güzel dille uyardığımda azar işittim benm suçum ne?onun gibi olmamak mı yoksa elimden geldiğince tesettüre dikkat etmek mi?işte bu yüzden bu kızın böyle giyinmesi beni çok üzer ve bir başörtülü olarak ağlatır...

Kraliçe ❤
08-06-2010, 16:30
^ Sumeyye bunlar yapmiyor olabilirsin hatta bu konu'da titizlik gostertmek çok guzel.
Ama bak sen bile parduse giyinmeyi dusunuyormussun ama giymiyorsun, seni pardusesiz goren bir kisi belki senin hakkinda'da yorum yapmistir bu nasil giyiniyor boyle diye.
Yada çarsafli bir kisiye gore senin giyim tarzin tamamen yanlis
Herkezin bakis açisi farkli bu konuda

Insanlari uyarabilirsin guzel bir dile ile, ama ters bir tepki ile karsilabileceginide unutmaman lazim çunki sonucta bu onlarin hayati ve onlarin giyim tarzi
Ama sen vazifeni yaptiktan sonra gerisi zaten bos =)

sonsuzluk
09-06-2010, 19:33
ben pardesü giymeyi istedm bazı sebeplerden dolayı giyemedim artık giyece inşallah(daha doğrusu benmki kap pardesüden çok az kısa ve çok araştırdım tesettüre giriyor dinen bi sakıncası yok)..ben pardesü giymediğim zamanlar da üzerime bişey alıp çıkıyordum buna çok dikkat ettim yine de bi pardesülünün o halimi eleştirmey hakı vardı hatta pardesülü biri söylemese de ben o halimden utanıyordum..benm demek istediğim şu ki_bu kızın tesettürle bi alakası yoksa bşındaki örtüyü çıkarsın çünkü başörtüsü komik resimler içinde yer almamalı ve kız başörtüyü bu kadar küçük bi seviyeye düşürdüyse eleştirilmeye hakkı vardır çünkü başörtünün hakkını veremiyor o kız kimse de bunu inkar edemez..