PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Söyleyin..!!.Kimsiniz Siz.?

TÜRK
11-09-2008, 17:44
DSP İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği kışkırtıcı ve rencide edici eylemlerde yüksek öğretim kurumlarında başörtüsü kullanılmasına serbestlik getirilmesine yönelik yasal düzenleme çalışmalarını protesto etti

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10580.jpg

Bu Bayanlar Kurtuluş Savaşında Mermi Taşıyan Anaları mı Karalıyor?

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10583.jpg

KIMSINIZ SIZ ???

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10584.jpg

Prof.Dr. M K çarşafın, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye omzunda silah taşıyan Anadolu kadınını simgelediğini belirterek, “Çarşaf yakmak tam manasıyla bir soysuzluktur. Çarşaf yakmak ecdada, kurtuluş mücadelemize, o mücadelenin bayraktarlığını yapan iffetli annelerimize hakarettir. Soysuzlar, şehit kanlarının manevi yükü altında ezileceklerdir” diyerek tepkisini dile getirdi.

Prof.Dr. Melih Kavukçuoğlu

Kimsiniz Siz?

Size soruyoruz, kimsiniz siz ???
İslamı, müslümanları ve örtünenleri bir savcı, bir hakim edasıyla sorgulamaya yeltenenler, size söylüyoruz!

Erdemliliğin, faziletin ve efendiliğin amansız düşmanları!
Medyaya çöreklenen yılanlar! Söyleyin kimsiniz siz?

Evet, siz kimsiniz?
Siz bu mübarek toprağın insanına hiç benzemiyorsunuz?

Cevap verin, kimsiniz siz?
İşgal kuvvetlerinin düşük rütbeli sırıtkan, şımarık bir subayını çağrıştırıyorsunuz!

Söyleyin, İslama, müslümanlara, örtülülere düşmanlığınızın kökeninde ne yatıyor?

Namus, terbiye, bekaret, haya kavramlarına duyduğunuz bu kin ve nefretin sebebi nedir?

Söyleyin, bu mübarek Ülkede İslam'a karşı, Allah'a karşı yürüttüğünüz bu pis savaşı kimler finans ediyor?

Edeple, terbiye ile, temiz aileyle, nikahla savaşma emrini nereden ve kimlerden aldınız?

Bu ülkenin minicik yavrularının pırıl pırıl beyinlerini, ter*temiz yüreklerini kirletme görevini kimden aldınız?

Bu ülkeyi, bu devleti bu şekilde içten içe çökertme görevini kimler adına yürütüyorsunuz?

Söyleyin, arkanızda kim var sizin?
Sizi kim öğütlüyor, sizi kim örgütlüyor?
Evet, cevap verin çabuk, kimsiniz siz?

Sizi bu mübarek ülkeye sızdıran güç odakları kimlerdir, kim*ler istiyor buraları böyle kirletmenizi?

Söyleyin kim var sizin arkanızda?
Hangi şer odaklarının temsilciliğini yapıyorsunuz?
Babanız kim, dedeniz kim?
Soyunuz, sopunuz nerelere dayanıyor?

Dün Anadolu'yu işgal eden iğrenç sürülere çok benziyorsunuz, söyleyin nesi oluyorsunuz onların?

İmansızlığın bir bakışta okunuverdiği yüzleriniz, son olarak denize döktüğümüz sürüleri hatırlatıyor!

Nerelerden gelmesiniz, nerelerden dönmesiniz?

Şamatanızla, gürültünüzle yaygaranızla çok göründüğünüze bakmayın!

Siz de biliyorsunuz ki bir avuçsunuz!

Bu topraklarda geçici olduğunuzu bildiğiniz için, servetiniz de dışarda, gözünüz de dışarda!

Siz de biliyorsunuz ki, insanımızın hepsi sizi bu gerçek yüzünüzle tanıdığı gün, bu toprakların üzerindeki siyah bulutlar dağılacak, bu büyük coğrafyanın kaderi değişecek!

İşte sizi bu gerçek yüzünüzle tanımayı ve milletimize tanıtmayı, müslüman olmakla eş değer görüyoruz!

-Mehmed Göktaş-

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10587.jpg

Erdemliliğin, faziletin ve efendiliğin amansız düşmanları!

Medyaya çöreklenen yılanlar! Söyleyin kimsiniz siz?

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10589.jpg

Bu ülkeyi, bu devleti bu şekilde içten içe çökertme görevini kimler adına yürütüyorsunuz?

Söyleyin, arkanızda kim var sizin?

Sizi kim öğütlüyor, sizi kim örgütlüyor?

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10590.jpg

Sizi bu mübarek ülkeye sızdıran güç odakları kimlerdir, kim*ler istiyor buraları böyle kirletmenizi?

http://www.tevhidhaber.com/images/news/10595.jpg

Babanız kim, dedeniz kim?

Soyunuz, sopunuz nerelere dayanıyor?

Dün Anadolu'yu işgal eden iğrenç sürülere çok benziyorsunuz, söyleyin nesi oluyorsunuz onların?

İmansızlığın bir bakışta okunuverdiği yüzleriniz, son olarak denize döktüğümüz sürüleri hatırlatıyor!

Nerelerden gelmesiniz, nerelerden dönmesiniz?

Lanetullahi Alel kevmuzalimun

...ve zalimler için

yaşasın cehenem...

@*İSTİKLAL*@
15-11-2008, 16:02
Medeniyet Demek Açmaksa BEdeni
Desene Hayvan Daha Medeni !!!!........

AmazoN
15-11-2008, 16:21
oradaki bir pano dikkatimi çekti: ve tanrı kadını yarattı... isimli pano. yahu yaratılıştan haberleri var demekki bunların :) Yaratan'ı nasıl inkar ederler... kadının yaratıldığında nasıl olduğunu biliyolar mı ki kıyaslama yapabiliyolar? çok açıkça üzülerek belirtmek istiyorum: ülkemizde ne yazıkki birlik yok... herkes böyle kendi çapında öfkesini belirtiyor ama onlar gibi kaç kez toplanıp onlar ve onlar gibilere tepkimizi gösterdik? millet olarak en kötü yönümüz bu olsa gerek birlik olup sesimizi çıkartamıyoruz ne yazıkki :( paylaşım için teşekkürler

TÜRK
15-11-2008, 16:26
bize ne bize dokunmayana karışmayız biz!!!!!

AmazoN
15-11-2008, 16:29
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan bin yıl içinde sana öyle bir dokunur ki zamanında müdahale etmediğin için bişey yapamazsın ;)

TÜRK
15-11-2008, 16:31
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan bin yıl içinde sana öyle bir dokunur ki zamanında müdahale etmediğin için bişey yapamazsın ;)

orda kinaye var anlamadın :) bunu yapan çoook ondan böyle oluyr demek istedim ;)

AmazoN
15-11-2008, 16:32
tamam canım anladım şimdi bir an beynim durdu yahu :13:

bebym
15-11-2008, 16:37
ne yani ben şimdi kapaLı oLsaydım okuyamıcakmıydım üniversite..
saçmaLıyoLar iyice...
Tanrı kadını yarattıda anadan doğma yarattı diye mi açıkLara herşey serbest?
Allah kadını açık yaratsada dine imana bağLı,Allah inancıyLa yarattı..
onu düşünerek hareket etsinLer...
tabiki kapaLıLarda okuyacak,tabiki kapaLıLarda çaLışacak..
saçmaLık..ayrım yapmadan herkese eğitim açık oLmaLı...

TÜRK
15-11-2008, 16:56
bencede eğitim alanında başörtülülere kısıtlama getirilmemeli...
Sonra ne oluyor o kapalı bayanlar yurt dışında okuyup eğitimini tamamlıyorlar büyük bir beyin göçü oluyor...

Ötüken
15-11-2008, 17:00
bence başörtü sadece eğitimde serbest oLmaLı...

bebym
15-11-2008, 17:00
evet..çok büyük bi eksikLik ve yanLış..ne aLaka yani..qidip yutdışında okuyunca ne oLuyo anLamıorumm..ama işte bizim devLetimizin insanLarımızn eksikLiği..kapaLı insanLarı öcü qibi qörmeye bayıLıoLar...
daha doğRusu ayrımcıLığa bayLıoLar..

TÜRK
15-11-2008, 17:04
evet..çok büyük bi eksikLik ve yanLış..ne aLaka yani..qidip yutdışında okuyunca ne oLuyo anLamıorumm..ama işte bizim devLetimizin insanLarımızn eksikLiği..kapaLı insanLarı öcü qibi qörmeye bayıLıoLar...
daha doğRusu ayrımcıLığa bayLıoLar..
neden okumasın ki yurt dışında asıl ayıp olan yanlış olan özgürlüklerini kısıtlanmasıdır...Keyiflerinden gitmiyorlar ki sonuçta eğitimini tamamlamak için gidiyorlar ....

TÜRK
15-11-2008, 17:05
bence başörtü sadece eğitimde serbest oLmaLı...
neden kamu kuruluşlarında ne zararı var ki?

bebym
15-11-2008, 17:10
neden okumasın ki yurt dışında asıl ayıp olan yanlış olan özgürlüklerini kısıtlanmasıdır...Keyiflerinden gitmiyorlar ki sonuçta eğitimini tamamlamak için gidiyorlar ....

ya hayır öLe demek istemedim..qider tabii..yarın öbür qün okuLumu bitirnce bende qidicem..ama qitmeye bizi ve kapaLıLarı devLetimiz teşvik edio..dedim ya çok büyük bir eksikLik..
ayrıca türban sadece okuLLarda değil her yerde serbest oLmaLıdır...

ezomm
07-07-2009, 13:25
Medeniyet Demek Açmaksa BEdeni
Desene Hayvan Daha Medeni !!!!........

super-signsuper-sign

Tara Raid
06-01-2010, 13:55
bir ülkeyi top tüfekel yıkamıyorsan önce o ülkenin kadınını çökertirsin
insanalr inanışalrını yaşar

sonsuzluk
06-06-2010, 18:57
çok güzeldi teşekkürler..geç oldu ama neyse..onlar yüzünden döktüğüm her gözyaşının hakkını öteki dünyada alacağım inşallah..zalimler için yaşasın cehennem..