|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 14129
|
Bugüne senin derler
Adına türkü söyler diller. Gül demetleriyle bebeler Sana koşarlar, güzel annem Cennet soluğu benim annem ... Yıldızlar toplayayım sana Gök bahçesinden, güzel annem Taçlar öreyim saçlarına Gülen güllerden güzel annem Cennet soluğu benim annem. Gül yüzü solmuş güzel annem Canımdan kan can annem Güller feda olsun can annem Senin gibi canana Cennet soluğu benim annem Sabır taşıdır dinç yüreğin Gökkuşağı saklı dileğin Umutla büyüdü bebeğin Gönüllerdesin güzel annem Cennet soluğu benim annem ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#2 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
![]() Soğuk bir gecede Balkonda duruverdim Yıldız oldum sahice Göklerde ışıldadım Üşüyen bir çocuk Titriyordu çadırda Küçük bir gocuk oldum Sarıldım ona masumca ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#3 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
Sevgi dolu anneciğim Sar kalbine anneciğim Kardeşlik rüyasına Daldır beni anneciğim Anneciğim hayalim ol e mi? ... Sevgi dolu yüreğinle Götür beni götür anne O kardeşlik ülkesine Sevgi dolu yüreğinle Anneciğim sevincim ol e mi? Gönlümdeki aydınlığı Neşe dolu yüreğinle Uzaklara götür anne Silsin çocuk gözyaşını Anneciğim ışığım ol e mi? Elindeki kır çiçeği Sevgi sunar insanlığa O dilinin tatlı sesi Umut sunar çocuğuna Anneciğim umudum ol e mi? Anneciğim de onlara Bıraksınlar çocuklara Sevgi dolu yarınları Yaşayalım doyasıya Anneciğim yarınım ol e mi? ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#4 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
![]() GÖZÜ BULUTLU BİR ÇOCUK Küçük bir çocuk Duruyor bir köşede Gelen geçene bakıyor Gözleri bulutlanıyor ... Güzel giyimli bir çocuk Yürüyor annesiyle birlikte Gözü yaşlı çocuk Annesini özlüyor Ah! Benim de olsa diyor Güzel bir ayakkabım Bir de yeni elbisem Sevgiyle bayrama koşsam Gözü yaşlı yetim çocuk Bulutların üstünde Kendisine el sallayan Annesini özlüyor. ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#5 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
![]() Uykum geldi anne Sütümü verir misin? Bir güzel hikâyeyle Rüyalarımı süsler misin? O yumuşacık ellerinle ... Saçlarımı okşar mısın? İşte cenneti görüyorum Masum gözlerinde Ben de uykuya dalıyorum İyi geceler anne. ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#6 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
![]() Titriyorum anne, neredesin, Ellerim buz gibi bu sevdâ ayazında, Uykudan biçare gözlerim, Bir başka bakıyorum hayata gün ve gün, Belki bu yaptıklarım bana yakışmıyor, biliyorum, Benim de başımdan iyi günler geçti, Oğlun gün ve gün bitiyor anne, sen neredesin? Hani sen beni “yakışıklı oğlum” diye severdin, Hani masallardaki prensesin prensi hep bendim anne? Uçurtmamı her havaya yolladığımda, Ellerimle hani güneşe değebilirdim? Şimdi o eller yoklar yerinde anneciğim, Başkası için atıyor bu kalp uzun bir hikâyedir, Hani bir kuş kalbi taşıyordum ben anne, Uçmasını yeni öğrenen; hayata yem olmadan, Hani hikâyeler hep mutlu sonla biterdi anne, Hani nerede? Hani ben senin küçük oğlundum, Hani kimsenin gücü yetmezdi beni ağlatmaya, Lodos esse yıkılmazdım ben hiçbir zaman, Bir sevdâ melteminde kırılıp, yok oldum ben... Ya sen, Ya sen beni bir sevdâ uğruna harcanmam için mi doğurdun anne, Belki doktor olacaktım, Bembeyaz önlüğümle ne de çok gururlanacaktın be anne, Ve bir sabah henüz sen uyanmadan, Alıp götüreceklerdi beni vatan hizmetine, Belki vuslattaki döktüğün gözyaşları bile, Şimdiki kadar komayacaktı sana, Vatan sağ olsun diyebilecektin, Ya şimdi kim sağ olsun, ya şimdi kim anne? ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#7 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
ANAM
Sevgi dolu yüreğim, başımın tacı Karşılıksız sevenim, gerçeğimsin ... Candan öte canım, Can verenimsin canıma. Ben eden bendeki beni, güven duygum Anlamsın anlamsızlığıma, Acı gecelerime ortağım. Sevgi dolu gözlerindir, yüreğimi titreten Ve sıkıntılarımı, kahır yapanım Yüreğine yaş akıtan, Yokluğumda taş basarsın sinene Aydınlık geleceğime taşıyanım Ak sütün gibi paktır sevdan Yüreğin; dağlardan yüce Canım yârim, anam Sen yaşam nedenimsin. Ve sadece sana özeldir Gurbet ellerde bir başıma, özlem duyduğum Yok desem de, hani inkâr etsem de Ne kadar uzaklarda olsam da, Sıkıntılarımı hisseden, Sıkıntımı sıkıntı bilip Yanıma gelenimsim… Sesime özlem duyarsın; Duymadığında bir an sesimi Yüreğini yakarcasına Of çekip telefona sarılan Duyduğun an sesimi Kimse şükredemez senin gibi Allah’a Kimseye anlatamazsın yüreğindeki beni, Kimseyle paylaşmak istemezsin sende ki beni, Bensiz sabahlara kadar ağlarsın da, Kimse göremez evlada akıttığın yaşları. Aç susuz yaban ellerindeyim can anam; Bir başıma vakit geçmiyor, Sana olan hasretimi, Hayalinle dindirmeye çalışsam da; Olmuyor, Üşüdüğüm de sıcak bir örtü oluyorsun, Sığınıyorum, hayaline Açlığımı bastırıyorum, Sen kokan bir yudum tandır ekmeğiyle Sensiz bu gurbet ellerindeyim. ‘’Gurbet ellerinde sen açsın oğul; Sen açken ben DE AÇ KALAYIM ’’ Diyen kim var? Senden başka Bu şefkat dolu yüreğinden başka? Sen anasın, Sen ki cenneti ayakları altına alan Sen dünyanın en kutsal varlığı Kurbandır oğlun sana ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#8 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
![]() ALLAH Anaları yaratmış,bu ne büyük yüceliktir, Meltem rüzgarları gibi sıcacık nefesleri bir inceliktir, Annemin merhameti çoktur,ummanlar gibi, ... Bilmem ki melekler annemidir, Bildiğim tek şey var BENİM ANNEM MELEKTİR….. Ne zaman sıcacık bir elle, başım okşansa, Ne zaman yanağıma yumuşacık bir öpücük kondurulsa, Uykuda bile bedenim sıcak bir nefes hissetse, Alnımdaki ateşi ölçmeye bir avuç değse, Gözlerim açıldığında bir ela göz görse, Sen gelirsin aklıma ellerin gelir anne…. Ninniler dinlesem ,masalcı teyzelerden Radyodan televizyondan hatta İkbal Gürpınar'dan Bir hayal görse gözlerim,yarı uykulu haliyle bile, Canlanır beynimde şeklin şemalın,tatlı sözlerin Ve kulaklarımdan silinmez hiç o ninnilerin, Her ninni dinleyişimde sen gelirsin aklıma dillerin gelir ANNE… ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#9 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
Her güneş doğduğunda aklıma sen gelirsin anne,
Güneş her gün doğar,tekrar,tekrar yineler, Sen bir defa doğdun,beni bir defa doğurdun anne, ... Güneş dünyayı aydınlatır sadece, Sen benin tüm dünyalarımı aydınlattın, Yetmedi doyurdun,yetmedi korudun yetmedi ısıttın, Geceni gündüz ettin, Benim ruhumu aydınlattın yaşamayı öğrettin, Sen benim için kendini feda ettin, Ne zaman güneşe baksam,sen gelirsin aklıma, Yüzünün nur'u gelir,yüreğini sıcaklığı gelir anne… ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
|
|
#10 | |
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
|
Öpeyim annem
Sıcacık nefesin huzurum olsun; Yine gel beni kokla, Kokla sen, Annem. Kar beyaz ellerin uzat, Öpeyim; Nerelerdeydin, diye sorma; Sorma sen, annem. Hayat bu işte, unutturuyor İnsana Hayat vereni bile! Günlerin dertleri bitmiyor inan; Sevgimiz bir türlü gelmiyor dile! Ama sen annesin; Hep affedensin. Bir an dara düşsem, Çıkıp gelensin. Gününü Geceni Bize verensin. Uzat da ellerin öpeyim annem. Evladın kusuru Gülde dikendir. Analar her türlü Kahrı çekendir. Yavrusu için ölüp bitendir. Uzat da ellerin öpeyim annem… Kalbimin bir yanı senindir annem. Şu yorgun gönlüm yerindir annem. Sana sevgim inan derindir annem. Uzat da ellerin Öpeyim, Öpeyim annem. ![]() ![]() Dr.ByZaLiM18! >> MaLaTYaLı << SoN ŞiiRiM Aşk-ı Sefayı Değil Seni Sevdim ![]() AsKeR PiYaDe oNBaŞı MaMaK / AnKaRa ŞiMDi HaKKaRi / ŞeMDiNLi | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: annebebek, siirleri |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|