|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 760634368
|
Adım : nçrvan s
Yaş : 19 BuLunduğum yer : İrak HobiLerim... Tartışma..Siyaset ... Siyasi Gürüş : Menderesin Gürüşü Ve AKPARTİ Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu… İrticanın şu sizin lehçede ma’nası bu mu? Bildiğim Diller Türkçe Kürtçe örnek aLdığım insanLar... (HZ MUHAMMET) Sevdiğim insanlar Adnan menderes Başbakan Recep tayyip erdoğan Turgut Özal Necip Fazıl Kısakürek Mehmet akif ersoy Harun Yahya en sevmediğim kişiLer .... Shimon Peres denen köpek Bush Obama Deniz gezmiş Rahşan ecevit Nazım Hikmet en sevdiğim sanatçı Kıraç Ayla Dikmen Murat başaran Sibel Tüzün Ajda pekkan Ferhat göçer Çetin Alp Soner Arica Çelik Ajdar en çok sevmediğim sanatçı ahmet kaya rojin Edip akbayram Bulent ersoy ![]() Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler, gülümseyin çekiyorum..
Kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli;Başkasının yolu değil kendi sapakların değerli... Eğer uğrunda ölmeye hazır değilseniz, "özgürlük" kelimesini lûgatınızdan çıkarın. Beni övebilecek başka birini neden bulayım, kendi kendimi övebilecekken | |
|
|
Paylas
|
|
|
#2 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2009
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 2147483647
|
sayfan hayırlı olsun.........
![]() Bir uçurumun kenarında olsan bile sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse ![]() Bana Tek Taraflı Adaletinizden Sakın Bahsetmeyin [!!] ha ha haaa..işte hayatın böyle boş bi kahkaha....... hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin..... dualarınızda beni unutmayın sonsuzlukk@frmevrensel.com | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: adnan, menderes |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|