|
|
#1 | |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 10
|
..:: HoŞGeLDiNiZ ::.. Adım Barış, MuĞLa'da yaşıyorum. 21 yaşındayım... NormaLinde siteLere resim koyma taraftarı değiLim ama,benmde buLunsun bir tane dedim.... ![]() YakışıkLı sayıLmam ama takıntım da yok idare edin artık... Resmin tarihi biraz uçmuş yani makine kafayı sıyırmış...![]() Burasıda yaşadığım yer.... ![]() Ben buranın aşığıyım!..... Hakkımda: Dediğim gibi henüz 21 yaşındayım. 2 yıLLık biLgisayar/yazıLım okudum,devamını getiricem inşaLLah. Sırada askerLiğim var,Allah kısmet ederse de Şubat'ta askerim...Nedendir biLmem ama güLmeyi pek beceremem,beLki de kendime yakıştıramıyorum. Hep ciddi oLmayı sevmişimdir.Modifiye ve hız tutkunuyum gaLiba öLürsemde bu tutku yüzünden öLücem... ![]() Koyu GaLaTaSaRaY'Lıyım.BiLgisayar iLe uğraşmak vazgeçiLmezim...Artı sLow müzikLer tercihimdir... Neyse fazLa konuştum,merak ediLen birşey oLursa soruLabiLir!.... | |
|
|
Paylas
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2010
Beğendikleri:
Beğeni Puanı:
Tecrübe Puanı: 1010
|
Mrb Barış oncelikle sayfan cok guzel olmus hayirli olsun
![]() gulmeyi sevmdigin similllarindanda anlasiliyor hep tatli gulumsemeyi kullaniyorsun ![]() offf nie galatasaray yaaaaa ![]() kapcik05Subatta askersin demek simdiden Hayirli teskerelerrr by3fg | |
|
|
Paylas
|
![]() |
| Tags: 946arikat, benim, sayfam_ |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|